Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 44 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 44
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 44 jaar uit Antwerpen

Ik ga voor een warme eenvoudige maar intelligente man, een krachtige natuurmens die ok is met zichzelf en zijn omgeving. Iemand die meer vanuit zijn intuïtie leeft dan vanuit zijn denkwereld en bewust omgaat met de (wetten van de) natuur, wat te merken is aan de manier waarop hij in het leven staat (bv bewust eten en consumeren). Aanvaarden wat IS en bij elkaar aanwezig blijven om uit te werken wat er uit te werken valt, waardoor steeds meer openheid, empathie en duurzaamheid ontstaat. Dat alles op basis van vriendschap en liefde. Dat heb ik zelf ook te bieden. Ik kom steeds meer tot de ontdekking dat mijn leven draait om het vinden van een evenwicht daarin en ben ook bezig mij professioneel in die richting te ontwikkelen.Over mezelf: Ik ben moeder van twee leuke tieners. Ik houd van dieren en heb lang paarden gehad en ermee gewerkt. Op dit moment heb ik nog twee honden, en een kat die zolang elders is ondergebracht. Na 7 jaar Spanje, 2 jaar België, een vroege jeugd in Azië, met familie in China en als moeder van twee half Cubaanse kinderen kan ik zeggen dat ik wat heb met andere culturen. Ik spreek aardig spaans en engels en zou graag mijn frans wat opkrikken.Ik werk graag met mijn handen (knutselen, schilderen, tekenen, kleren maken), maar houd ook van lezen en schrijven. Ik ben een huiselijk iemand, houd van een gezellig thuis en wil er graag helemaal zijn voor de mijnen. Wonen en werken combineren zou ik ideaal vinden.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Zonneroosje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Zonneroosje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Sunshine(42) uit Antwerpen.

fay(46) uit Antwerpen.

Nancy(46) uit Antwerpen.

Carine(44) uit Antwerpen.

catlady(42) uit Antwerpen.

gerlee(46) uit Antwerpen.

sjoeke(46) uit Antwerpen.

Evelien(46) uit Antwerpen.

Mia(44) uit Antwerpen.

Peggy(42) uit Antwerpen.

Kelly(42) uit Antwerpen.

tanja(44) uit Antwerpen.

you_are_my_suns...(46) uit Antwerpen.

sofie131(46) uit Antwerpen.

veronique(42) uit Antwerpen.

Ilse(44) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2