Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 56 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 56
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 56 jaar uit Antwerpen

Dag heren, Als je mijn foto kunt zien dan heb je een idee hoe ik eruit zie en als je naar mijn lengte en gewicht kijkt, dan kun je raden dat ik geen slank poppetje ben. Hoe ik er van binnen uitzie zal ik proberen te vertellen. Maar als je wil weten of het echt zo is, dan zul je initiatief moeten nemen en contact met me opnemen, zodat je me kunt leren kennen.Ik ben een lieve, zachte, tedere vrouw en heb er plezier in als de mensen waar ik van houd gelukkig zijn. Ik ben dan ook niet bang om iets van mezelf te geven. Om een goed evenwicht in de relatie te behouden ben ik daarom op zoek naar een lieve, zachte tedere man. Geen schotelvod maar een man die vrouwen met respect behandelt en die ook zichzelf durft te zijn.Verder houd ik van mensen met verschillende achtergronden en culturen. Zij zijn boeiend om te ontdekken. Dus als jij je op je gemak wil voelen bij mij zul je toch een zekere tolerantie moeten hebben.Mijn drijfveer is zoeken naar variatie, nieuwe dingen uitproberen en uitdagingen aangaan. Tenzij je ook zo ingesteld bent, zul je vermoeid raken door mijn enthousiasme. Ik ben geen avonturier en gebruik graag mijn gezond verstand, maar wat opwinding op zijn tijd moet er zijn.Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. We zijn o zo verschillend, maar hoe fijn kan het zijn als je de verschillen weet te appreciëren en accepteren. Zo kun je elkaar aanvullen en kom je tot je recht.Nu komt een moeilijke... Waarom sta ik hier op RP, waar ben ik naar op zoek ? Iemand die zijn verleden verwerkt heeft en vrij is in zijn hoofd en emoties om een nieuwe vriendschap op te bouwen. Een vriendschap die mag uitgroeien tot een diepe verbondenheid.Ik wil mijn gevoelens en emoties kunnen tonen en verwacht van jou dat jij dat ook wil doen. Zo kunnen we samen elkaar steunen, naar elkaar luisteren en bij problemen naar oplossingen zoeken. Maar ik wil met jou ook over van alles en nog wat kunnen babbelen. Serieuze diepzinnige gesprekken, maar ook zeveren en vooral veel lachen, want zo simpel is het leven niet. Dan als de verbondenheid gegroeid is dan komen er misschien terug vlindertjes in de buik. Misschien vallen dan de woorden : "Ik ben verliefd op jou, of ik zie je graag". En dan zal ik je vragen mag ik je dan helemaal hebben. Zal jij mij het gevoel kunnen geven dat ik nr 1 ben in jou leven, dat ik de liefde van je leven ben ? Want dat zal ik van jou verlangen Mag ik dan deel uitmaken van elk facet van je leven en wil jij dat ook bij mij doen ? Wil jij plannen maken met mij voor de toekomst ?Want heren, deze vlindertjes worden nogal eens verward met het welbekende gevoel tussen de benen. Jij windt mij op is iets anders dan ik houd van je. Ik houd van duidelijkheid en goede communicatie wees gewaarschuwd !Misschien nog enkele steekwoorden, knuffelbeer, levensgenieter, fantasie, positief, optimistisch, humor.Wil je nog meer weten, vragen staat vrij.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van sensitive hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met sensitive in contact komen.

Vergelijkbare profielen

sea(57) uit Antwerpen.

linda(56) uit Antwerpen.

carryme(54) uit Antwerpen.

bie(54) uit Antwerpen.

Elsy1961(54) uit Antwerpen.

Chris(54) uit Antwerpen.

jullie(56) uit Antwerpen.

bombie(54) uit Antwerpen.

kina(54) uit Antwerpen.

tinne(56) uit Antwerpen.

me59(56) uit Antwerpen.

dieke(58) uit Antwerpen.

tijgeroog(56) uit Antwerpen.

dolfijntje(54) uit Antwerpen.

sim9(54) uit Antwerpen.

Kristine(54) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

50 Plus Match

+ Alleen voor 50-plussers
+ Lid van Lid van SafeShops

Zonder twijfel de datingsite voor actieve 50 plussers. Het aantal leden vanuit heel Vlaanderen bij 50 Plus Match is enorm!

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

+ Degelijke datingsite
+ Niet commercieel

Tesamen is een erg degelijke en niet commercieele datingsite. Een prima keuze, voor als het echt serieus moet zijn.

Gratis inschrijven bij Tesamen

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Hoge kwaliteit

Laat je matchen aan andere singles van ongeveer dezelfde leeftijd en met dezelfde interesse. EliteDating is nieuw in België!

Gratis inschrijven bij EliteDating.be