Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Brussel vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 50 jaar uit Brussel

Leeftijd: 50
Provincie: Brussel
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 50 jaar uit Brussel

Waar blijft die man van mijn leven...? Ik wacht er al lang op...en ben het een beetje beu van te wachten..Kom meestal de verkeerde tegen...die mogen blijven waar ze zijn! Ik zoek een knappe, romantische, eerlijke, betrouwbare, zachte, grappige,vrijgevige interessante, gezonde, trouwe, serieuze en ongecompliceerde vent met een jeugdige uitstraling en een goede job. Geen ladykiller/vrouwenzot of womanizer op leeftijd. Iemand die gelukkig wilt zijn en genieten van het leven met de vrouw van zijn leven (ikke dus:-). Mannen met tieners zijn welkom want heb zelf een zoon van 18. Ook paarden-en hondenfreaks zijn welkom... Mannen in midlifecrisis of getrouwde mannen die een maitresse zoeken of met bindingsangst en rokers niet reageren aub!Tenzij je al in een echtscheidingsfase zit of beslist hebt van te kiezen voor een echtscheiding of breuk zonder twijfel! Hou van vastberaden mensen, die niet altijd van gedacht veranderen en mensen die knopen doorhakken wanneer nodig en die niet rond de pot draaien. Zoek ook iemand die handig is, die graag klust en creatief is. Ikzelf ben zacht, lief, grappig, trouw en veelzijdig. Ga ook geen uitdaging uit de weg! Hou je ook van plezier maken,dansen en kan je ook goed dansen, zon en zee en lekker koken dan gaan we samen een toffe toekomst tegemoet! Dus mannen met het verstand op de juiste plaats en die klaar zijn voor "the real thing"(vaste relatie)keep me posted, groetkes.PS Ik ben wel 1,75 m groot en draag meestal hoge hakken dus liefst iemand die minstens 1,85 m groot is en tss 45 en 50 jaar oud! ...een verwittigd man hé...:-)

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van bizzylizzy hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met bizzylizzy in contact komen.

Vergelijkbare profielen

cutegirl(52) uit Brussel.

Alsine(52) uit Brussel.

partnership(50) uit Brussel.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

50 Plus Match

+ Alleen voor 50-plussers
+ Lid van Lid van SafeShops

Zonder twijfel de datingsite voor actieve 50 plussers. Het aantal leden vanuit heel Vlaanderen bij 50 Plus Match is enorm!

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

+ Degelijke datingsite
+ Niet commercieel

Tesamen is een erg degelijke en niet commercieele datingsite. Een prima keuze, voor als het echt serieus moet zijn.

Gratis inschrijven bij Tesamen

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Hoge kwaliteit

Laat je matchen aan andere singles van ongeveer dezelfde leeftijd en met dezelfde interesse. EliteDating is nieuw in België!

Gratis inschrijven bij EliteDating.be