Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 40 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 40
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 40 jaar uit Antwerpen

Tja, wie ben ik? Klik me aan en vraag maar raak Ik hou van gezelligheid, openheid, eerlijkheid, spanning, ambiance, humor én een goeie babbel. Daarom ga ik graag om met mensen die een beetje zin vr initiatief hebben en niet kleurloos zijn. Ben zelf nogal ad rem, dus rad van tong, en heb vrij ruim interesse in alles en nog wat én ik leer graag bij! Daarmee bedoel ik; je mag best een eigen mening hebben! Ben nu een tijdje in ziekteverlof wegens rugoperatie, maar ben normaal gezien werkzaam bij het 3e Telecombedrijf van België, als bediende.Ikzelf ben een FCB supporter, dus...das mooi meegenomen als je gelijkgestemd bent, maar over kleurtjes gaan we geen ruzie maken hé! Verder heb ik een passie voor VW Kever én Scandinavië enne...het nummer 13! Een ritje met de moto sla ik ook niet af, heb ook zelf gereden, weliswaar met een "L" ;-)...Tja, en door klierkoorts in die periode men examen ni kunnen doen! Stom hé!Af en toe een culinaire verwennerij moet ook wel kunnen, zowel thuis als elders, evt in combinatie met een saunake...Gezellig toch! Oh ja, ik ben ook vrij ruimdenkend, dus da is iets waar je moet voor open staan hé! Men leuze in dit turbulente wereldje: treat people the way you want to be treated yourself!!!Nog even dit meegeven: Mensen die niet de moeite nemen om hun profieltje netjes in te vullen, beschouw ik eerlijk gezegd als 'laks'. In't leven kan men veel bereiken, maar een goed tuinier oogst zelden, zonder zaaien! En dat geldt evenwel voor vriendschappen.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Pralientje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Pralientje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Sunshine(42) uit Antwerpen.

Lana(38) uit Antwerpen.

catlady(42) uit Antwerpen.

Alisia(39) uit Antwerpen.

babyke(40) uit Antwerpen.

Iris(38) uit Antwerpen.

murakami(38) uit Antwerpen.

Mich(38) uit Antwerpen.

Veerle(38) uit Antwerpen.

Nori(40) uit Antwerpen.

Veerle(38) uit Antwerpen.

Michelle(40) uit Antwerpen.

Tessa(40) uit Antwerpen.

Bieke(38) uit Antwerpen.

suske1974(40) uit Antwerpen.

Peggy(42) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2