Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit West-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 48 jaar uit West-Vlaanderen

Leeftijd: 48
Provincie: West-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 48 jaar uit West-Vlaanderen

Ik ben Liza of Liesje en zoek een man die mijn hartje sneller kan doen slaan en mij in vuur en vlam kan zetten.Ik ben in echtscheiding nu maar ben in feite nog gehuwd.Ik woon en werk in de buurt van Roeselare (deelgemeente van Staden).Ik ga in mijn vrije tijd graag naar de bioscoop of uit eten, hou van joggen, tennis, reizen en heb interesse in moderne interieurs, vintage meubeltjes, shoppen (Brugge, Knokke, Nieuwpoort, Antwerpen, Brussel, Lille, Parijs, ...), mode, moderne kunst, ...Ik ben dagdagelijks een rustig type, maar doe ook soms graag wild en hou van gekke feestjes en parties. Ik heb echt 2 kanten! Zoek een lieve klasse man, mooi gekleed, liefst groter dan mij (+1m75) die niet alleen mijn vriendje maar ook mijn beste maatje kan zijn, om op termijn samen door het leven te gaan!Daarbij vind ik het heel belangrijk om dingen samen te doen zoals af en toe uitgaan naar een discotheek of een nieuwe loungebar, familie en vrienden bezoeken, op restaurant of naar de cinema gaan, samen aan sport te doen en te reizen, maar ook om samen lekker te koken, gezellige avonden bij het haardvuur met glaasje wijn.Ik hou van romantische hotelletjes in Parijs of Londen, strandvakanties in Marbella, de Canarische Eilanden, Cannes, maar ook om eens per jaar een paar dagen naar Ibiza te gaan met alles er op en eraan en wilde nachten in de discotheek. Je ziet: ik ben romantisch, maar ook soms wild!Ik ben bisexueel maar zoek echt alleen een man voor vaste relatie. Liefst een niet-roker, man van de wereld en die dit met mij wil delen. Ik ben veeleisend, maar ik weet dat ik veel te bieden heb. Ik ga ook heel eerlijk zijn: ik zoek enkel een man die woonachtig is in WEST VLAANDEREN of OOST VLAANDEREN en zoek ook alleen een man met fotos op zijn profiel.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van liesje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met liesje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Zaratje(47) uit West-Vlaanderen.

Fleur(50) uit West-Vlaanderen.

Naughtywoman(50) uit West-Vlaanderen.

feelgood(48) uit West-Vlaanderen.

monia(46) uit West-Vlaanderen.

chantale(48) uit West-Vlaanderen.

zobenik(48) uit West-Vlaanderen.

ingrid(46) uit West-Vlaanderen.

Petra(46) uit West-Vlaanderen.

Annie(46) uit West-Vlaanderen.

happy(46) uit West-Vlaanderen.

Patty(50) uit West-Vlaanderen.

Martine1964(50) uit West-Vlaanderen.

DonnaV02(46) uit West-Vlaanderen.

dromer(46) uit West-Vlaanderen.

Nancy(48) uit West-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2