Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 26 jaar uit Limburg

Leeftijd: 26
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 26 jaar uit Limburg

Ik ben sportief en avontuurlijk meisje, ik sta open (of zorg zelf voor) nieuwe uitdagingen, ik ben rustig qua omgang en ben openminded ingesteld. Verder ben ik ook wel een dromer, ik probeer zoveel mogelijk mijn dromen en doelen na te streven, de meeste heb ik al bereikt, met sommige ben ik nog bezig. Ik ben nu al een tijdje single, het single leven is zeker niet slecht en heb ervan kunnen genieten, maar het begint nu toch tijd te worden om samen met iemand aan een mooie toekomst te beginnen en samen onze verdere dromen te verwezenlijken. Twee van mijn dromen die ik graag wil delen met mijn partner 'de wereld zien' en 'huisje,boompje,tuintje'. Verder zou ik graag een partner hebben die ook rustig is in omgang en ook openminded ingesteld is (kortom, iemand die mij ook nieuwe visies aanbiedt en laat zien dat de wereld nog mooier kan zijn), iemand die initiatief durft te nemen en gewoon eens van tijd zot doet, niet nadenken maar gewoon doen! Samen lachen, plezier maken, plagen, kussen en romantische dingen doen, samen gelukkig zijn! Zorgen dat je partner gelukkig is is 1 van je grootste 'taken'. Je verantwoordelijkheid op je durven nemen en zeker ook zelfstandig kunnen functioneren. Er niet alleen zijn op de mooie momenten, maar elkaar steunen en door de moeilijke momenten sleuren, durven praten met elkaar! Eerlijk, trouw, respect zijn 1 van de belangrijkst dingen waar ik enorm veel waarde aan hecht! In het begin kan ik stil en verlegen overkomen (gereserveerd), maar als ik na verloop na tijd voel dat ik je kan vertrouwen leer je mij volledig kennen, heb jij dat geduld voor mij? Ik merk dat veel jongens het opgeven terwijl ik een vechter ben, graag zou ik hebben dat mijn partner ook een vechter is en niet snel in het leven opgeeft, maar probeert verder te kijken dan die ene teleurstelling! Verder moet je wel verzorgd zijn en er fysiek goed uitzien. Ik wacht op mijn ware liefde, mijn soulmate, herken jij jezelf hier grotendeels in, aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik zoek een jongen tussen de 27 en 33 jaar ongeveer en uit de omgeving van Limburg (of daar dichtbij). My love forever, I'm waiting!

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Zana hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Zana in contact komen.

Vergelijkbare profielen

carola(28) uit Limburg.

Mieke(28) uit Limburg.

Sarah(26) uit Limburg.

ElsBoonen(26) uit Limburg.

Lore(28) uit Limburg.

pearlsdream(26) uit Limburg.

Greet(28) uit Limburg.

aysegul(24) uit Limburg.

Natalia(24) uit Limburg.

Evie_V(28) uit Limburg.

Evka89(26) uit Limburg.

Fleur(26) uit Limburg.

Wenneke85(28) uit Limburg.

Juliet228(24) uit Limburg.

flower(28) uit Limburg.

Nurse2011(28) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit Limburg op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Match 4 Me

+ Voor hoger opgeleiden
+ Serieus en betrouwbaar

Match 4 Me richt zich voornamelijk op hoger opgeleide singles en is enorm populair in Vlaanderen. Er zijn dus genoeg singles.

Gratis inschrijven bij Match 4 Me

EliteDating.be

+ Nieuw in Belgiƫ
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in Belgiƫ is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Stedendating

+ Lokaal daten
+ Snel inschrijven

De datingsite die is gemaakt voor lokaal en regionaal daten, Stedendating is dus ook de perfecte datingsite om een single uit Limburg te vinden

Gratis inschrijven bij Steden Dating