Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 44 jaar uit Limburg

Leeftijd: 44
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 44 jaar uit Limburg

Ben altijd te vinden voor een gezellig etentje, een leuke, diepzinnige babbel....maar weet wel, een babbel kan soms uuuuuuuuuuuren duren! :=) Ik weet graag veel, erg nieuws-gierig dus :) en daarom dat mensen in het algemeen me wel boeien, toch als ze mij stof tot nadenken kunnen geven én andersom natuurlijk. Ik ben nu eenmaal een échte leeuw, trots, tolerant en ontzettend trouw. Ik hou ervan om anderen te verwarmen en in de watten te leggen. Helaas is daar al erg misbruik van gemaakt waardoor ik een hele tijd gekwetst en teleurgesteld mijn wonden heb moeten likken. Maar je kan alleen maar sterker worden en mijn aangeboren optimisme heeft me er weer doorgesleurd. Ik weet absoluut wat ik zeker NIET meer wil en dat wil natuurlijk zeggen dat ik ook best wel weet wat ik wel wil. Voetjes op de grond in ieder geval, niet meer leven in het verleden (verloren energie!), heb je je les geleerd, let's move on! NU is belangrijk en niet gisteren of zelfs morgen.You live your life only once so...I know now what to do.Enne, voor de papa's onder jullie, helaas moet ik jullie teleurstellen. Ik ben liever eerlijk dus ik ben niet het stiefmoedertype, been there, done that en it did not work out. Hou echt wel van kinderen want ben helemaal in love met mijn metekindje, maarrr daar laat ik het ook graag bij (geen reacties als jullie kinderen hebben-of ze nu jong of oud zijn-ik ben gewoon rechtuit. Er zijn genoeg andere vrouwen zijn die hiermee geen probleem hebben).Er zijn nog zoveel andere dingen te beleven en te ontdekken, een stukje vrijheidsgevoel dat ik in me heb waardoor ik altijd wel op zoek ben naar nieuwe dingen die mijn aandacht trekken.Maar ook, Ik, een leeuwtje, dé levensgenieter kan je als geen ander het gevoel geven dat alleen jij mijn koning bent :). Samen ergens in een hangmat liggen, luisteren naar het geruis van de zee...toch zalig niet? Life is to short to let the days pass without enjoying every minute of it!Mijn motto : De drie essentiële elementen voor het geluk zijn: iets te doen hebben, iemand om lief te hebben en iets om naar uit te kijken!Ik ben zeker gelukkig op dit moment, en ben ik in eerste instantie niet echt op zoek naar een relatie want voel me nu wel lekker in mijn vel maar je weet maar nooit, het vinden van een soulmate is nog altijd iets dat je dagen ietsje meer kleur kan geven :=). Als je absoluut meer wilt weten en heb je me iets verrassend te vertellen waardoor mijn nieuwsgierigheid gewekt wordt?...just give me a sign! Your leo...

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Curly hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Curly in contact komen.

Vergelijkbare profielen

MissCappuccino(42) uit Limburg.

Lieve(46) uit Limburg.

Hortensia(44) uit Limburg.

Claudia(44) uit Limburg.

Mausie(42) uit Limburg.

blackrose(44) uit Limburg.

specialflower(42) uit Limburg.

Nadia(42) uit Limburg.

triesje(42) uit Limburg.

Nadine(42) uit Limburg.

Dieneke72(42) uit Limburg.

Nadine72(42) uit Limburg.

debbelke7(46) uit Limburg.

Sweaty(46) uit Limburg.

Wendy(42) uit Limburg.

Sofie(42) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2