Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Oost-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 39 jaar uit Oost-Vlaanderen

Leeftijd: 39
Provincie: Oost-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 39 jaar uit Oost-Vlaanderen

Fijne relatieplanet (ers), Ik ben een jonge 39 jarige vrouw met 2 kinderen (16 en 13 jaar).Ben geboren in Gent en woon nu in Oudenaarde.Ik werk als bediende in de sociale sektor. Ik hou enorm van genieten en lachen, van verwent worden en zelf iemand laten verwennen.Met mijn ex man doe ik aan co-ouderschap en hebben een hele goede verstandhouding met elkaar.Mijn zoektocht gaat naar een eerlijke,spontaan, ruimdenkend en gezonde man die werkt.Iemand die graag initiatief neemt, op de bots af kan genieten van een glaasje drinken en gezellig eten. Verzorgd voorkomen mag niet ontbreken. Een man die bij problemen niet bij de pakken blijft zitten vind ik super.Voel jij je aangetrokken tot mijn vraag en aanbod? Waag je kans!Als je de astrologie mag geloven dan ben ik een spontaan iemand , kan ik impulsief reageren, kan ik koppig zijn, sociaal, vriendelijk , behulpzaam, betrouwbaar, plichtsgetrouw ... Maar als ik mezelf mag voorstellen ben ik een vrouw, - die te vinden is voor fijne gesprekken over van alles en nog wat. Ik kan uren luisteren en babbelen, zelfs een hond met een pet zou ik durven aanspreken. Haha - impulsief zijn? Als onverwachts een weekendje weggaan, op de bots iets gaan drinken, feestje organiseren, ...impulsief zijn is. Ja, dan ben ik dat wel. Wil mijn spontaniteit niet verliezen...haha. - als iemand mijn hartje raakt, kan ik dichtklappen. Heb ik even tijd nodig om dat een plaats te geven. Koppig? Die koppigheid kom ik dan liever niet tegen. heb liever dat ze mijn hartje laten zoals die is. Babbelen is de boodschap. - als verpleegkundige ben ik geboren met 3 gaven die goed van pas komen op mijn werkveld...sociaal, vriendelijk, behulpzaam ik hoor de patiënten niet klagen. - flapuit...leerde ik met ouder worden en getrouwd geweest te zijn met dat dat niet de beste oplossing is. Je moet weten wanneer wel en niet. Zal wel steeds mijn mening zeggen (tegen mijn liefste). Verantwoordelijkheidszin is heel belangrijk in welke job ook maar als verpleegkundige nog meer want je bent met mensenlevens bezig. Zo, denk dat je nu al een beetje meer weet van wie Nans is. Tot dan.Habibi.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Habibi hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Habibi in contact komen.

Vergelijkbare profielen

vlindertje(38) uit Oost-Vlaanderen.

chris(40) uit Oost-Vlaanderen.

SeM74(40) uit Oost-Vlaanderen.

lovetobeloved(38) uit Oost-Vlaanderen.

moeske(40) uit Oost-Vlaanderen.

Sofken(38) uit Oost-Vlaanderen.

sporty(38) uit Oost-Vlaanderen.

goortje(38) uit Oost-Vlaanderen.

stampertje(40) uit Oost-Vlaanderen.

kelly(38) uit Oost-Vlaanderen.

mijnpoesje(38) uit Oost-Vlaanderen.

minie(38) uit Oost-Vlaanderen.

Nadiaatje(40) uit Oost-Vlaanderen.

herobaby(38) uit Oost-Vlaanderen.

sportiefje(40) uit Oost-Vlaanderen.

Zomersproetje(40) uit Oost-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2