Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Vlaams-Brabant vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 42 jaar uit Vlaams-Brabant

Leeftijd: 42
Provincie: Vlaams-Brabant
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 42 jaar uit Vlaams-Brabant

Geïnteresseerd in : Iemand die naar je hand reikt maar je hart raakt.Iemand die steeds voor me zal kiezen altijd voor me zal gaan. Die zich met me wil verliezen, met mij wil bestaan. Kan ik geven wat je van me verlangt ? Of ben je soms bang.Als jij me zou begrijpen, als ik niets zeggen kon. Als je zoekt naar woorden en ook weet waarom. Als jij de weg wil tonen als ik niet weet waarheen, als je in mijn hart blijft wonen zodat ik nooit meer alleen ben, zet dan al je twijfels nu aan de kant en geef me je hand. Als dat wat je voelt voor mij oprecht is en het waar is wat je zegt.Geef me dan liefde, een leven vol liefde, een leven vol vuur. Een brandend verlangen, een nieuw avontuur. Het leven dat ik altijd al wou ! Een leven met jou ?Onhandig met emoties maar meen vaak wat ik zeg. Dus als ik zeg "ik hou van jou" dan kun je daar zeker van zijn.Een waarheidsjunkie, hou niet van liegen. Dit mes snijdt aan twee kanten. je kan me geloven als ik een verbintenis aanga, maar wees er zeker van dat je niet gaat vragen naar die kleine bevestigende verklaringen die geliefden nodig hebben, zoals "zie ik er goed uit?" kan net zo makkelijk zeggen "Nou, om eerlijk te zijn, die kleur staat je absoluut niet. Je ziet eruit alsof je al drie weken dood bent." Meer dan ook in staat om een belofte na te komen omdat ik loyaal ben aan mijn idealen. En heb veel zelfdiscipline. waardeer en respecteer een relatie die geworteld is in vriendschap, wederzijds respect en goede communicatie.Weet wat vriendschap inhoudt. Vriendschap als basis voor een lange termijn relatie betekent vaak meer dan romantische liefde.Loyaal en eervol, verstandig en begripvol, in staat tot enorme zelfopoffering, voel ik heel diep voor andere mensen. Geen bezitterige partner en hoezeer ik ook gekwetst ben, zal oprecht proberen je standpunt te begrijpen omdat ik zo gepassioneerd in eerlijkheid geloof.Als je zoekt naar grote sentimentele uitlatingen en hoeveelheden slijmerige liefdespoëzie, blijf dan uit de buurt. Als je aan de andere kant een ware en toegewijde vriend als partner wilt, ben ik meer geschikt. Ben oprecht geïnteresseerd in mensen en oprecht geïnteresseerd in jou. Een ware inspirerende partner en loyale vriend voor iedereen die me oprecht accepteert als een individu.Soms onvoorspelbaar, teruggetrokken, tactloos, abrupt, koppig en gereserveerd, maar nooit saai.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Wendy hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Wendy in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Babiche(44) uit Vlaams-Brabant.

katoke8(44) uit Vlaams-Brabant.

Ellen(44) uit Vlaams-Brabant.

whatsinaname(44) uit Vlaams-Brabant.

dotje(42) uit Vlaams-Brabant.

dina(42) uit Vlaams-Brabant.

schaatjeanja(44) uit Vlaams-Brabant.

Mina(42) uit Vlaams-Brabant.

LITTLEALICE(40) uit Vlaams-Brabant.

baby(44) uit Vlaams-Brabant.

Venuske(44) uit Vlaams-Brabant.

leeuwke(42) uit Vlaams-Brabant.

bengy1974(40) uit Vlaams-Brabant.

anneke(42) uit Vlaams-Brabant.

ls(40) uit Vlaams-Brabant.

lentezon(44) uit Vlaams-Brabant.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2