Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 42 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 42
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 42 jaar uit Antwerpen

stap 1 voor het verder lezen!mannen die hun verleden niet kunnen loslaten aub zap verder, en zeker als ze nog denken er een weg terug is!! wordt wakker !!het leven is een obstakel voor ieder van ons!! geen minderwaardigheid complex of ... geklaag!! geen ik gevoel .. want kan je beter in een bokaal gaan zitten!!mannen die denken dat vrouwen niets kunnen is laag!!mannen die niet toe zijn aan een relatie met iemand met kinderen onthoud u!!want je kinderen moeten op de eerste plaats komen !! ... en ja voor die al zo ver zijn vrouwen hebben ook dit gemeen met mannen .... niemand is perfect !2 de stap lees verder... dan ben je in het stadium dat je erover bent !!als je een babbel wilt!!!, het woord (wat ik zoek) is nogal een zwaar en misplaatst woord!!... het doet me denken als een object dat gevonden moet worden, dus zeg gewoon," zie wel wie men pad kruist he", ik ben een luisterend oor, maar geen relatie therapeute !!voor de rest hou ik van gezelligheid en kleine dingen! ik kan beroerd zijn als ik men dochters een wedstrijd zie spelen ja klinkt raar he....maar raakt me wel, ben altijd wel te vinden om lol te maken maar ook om rustige momenten mee te beleven, uitdagingen aangaan en anderzijds genieten van de natuur, van het ene in het ander dat ben ik! voor mij hoeft niets groots ... maar inhoud verwacht ik wel!!..voor de rest....; wel wil ik je graag vertellen bij een glaasje !!dus aub alleen serieuze reacties want eerlijkheid en oprechtheid vind je hier niet gauw ik vraag me af wat dat woord voor sommige nog betekent ! lieve grtjMieke

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van sunbrise hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met sunbrise in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Sunshine(42) uit Antwerpen.

Carine(44) uit Antwerpen.

catlady(42) uit Antwerpen.

babyke(40) uit Antwerpen.

Nori(40) uit Antwerpen.

Michelle(40) uit Antwerpen.

Tessa(40) uit Antwerpen.

suske1974(40) uit Antwerpen.

Mia(44) uit Antwerpen.

Peggy(42) uit Antwerpen.

Kelly(42) uit Antwerpen.

tanja(44) uit Antwerpen.

roseliese(40) uit Antwerpen.

veronique(42) uit Antwerpen.

Ilse(44) uit Antwerpen.

liefdevol(44) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2