Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 30 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 30
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 30 jaar uit Antwerpen

Ik zoek een man tussen 28 en 40 jaar (ik zelf ben 29) een moslimse man, geen afrikaan (sorry) ben 9 jaar getrouwd geweest met een ghanees en mijn vertrouwen is weg. Liefst marokaans of Turks. Ik ben sinds 10 jaar geleden bekeerd tot Islam en daar ik nog steeds veel te leren heb wil ik graag een goede praktiseerende moslim man. Het allerbelangrijkste is dit: ik heb een zoontje van 8 jaar en mijn toekomstige man MOET hem accepteren als zijn eigen kind. Ik wil zeker nog kinderen maar Tarik heeft behoefte aan een lieve papa die graag dingen doet met zijn gezin en niet met heel het stad buiten zijn gezin. Nog een belangrijk punt mijn toekomstige man moet zijn Nederlandse nationaliteit hebben. 1 jaar geleden heb ik iemand leren kennen en ik dacht dat hij de man ging zijn waar ik mee oud ging worden. We wonen nu in Den Haag Nederland en zouden hier graag blijven wonen. De man waar ik mee samen leef is helemaal niet lief voor mijn zoon dus het kan niet blijven duren. Ik wil een man die in onze geliefde profeet zijn voetsporen kan treden en mijn zoon alle liefde geven al was het zijn eigen zoon net zoals onze profeet saws zijn geadopteerde zoon zag al was hij van hem zelf. Mijn zoon is het liefste kind dat je je kan voorstellen hij heeft gewoon erg veel liefde nodig en ook van papa. Hij wilt ook erg graag een broertje of zusje hihi. Liefst zouden we iemand vinden die zelf een kindje heeft en dus weet hoe hij met kinderen moet omgaan, iemand die graag nog een kinderen wilt en iemand die een baan en appartement of huis heeft in Den Haag Nederland. Ik weet dat ik veel vraag maar eerlijk gezegd zowel ik als mijn kleine schat willen een gelukkig gezin en hopen dit te vinden. Als je na heel deze lijst mog geïnteresseerd bent laat me dan iets weten. 

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Aicha_couwels hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Aicha_couwels in contact komen.

Vergelijkbare profielen

lisi(28) uit Antwerpen.

Melina(30) uit Antwerpen.

Saar(28) uit Antwerpen.

smileformiles(30) uit Antwerpen.

Chiquita(30) uit Antwerpen.

Suku(32) uit Antwerpen.

Pocahontas1382(32) uit Antwerpen.

Roxana(32) uit Antwerpen.

Alixe31(32) uit Antwerpen.

Jasmien(30) uit Antwerpen.

SandyP(32) uit Antwerpen.

goke(32) uit Antwerpen.

mytwin(32) uit Antwerpen.

elleke(30) uit Antwerpen.

lieuska(30) uit Antwerpen.

dullegriet(30) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2