Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 34 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 34
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 34 jaar uit Antwerpen

Hoi,Na een tijdje eerder sceptisch te staan tegenover een datingsite, heb ik toch mijn stoute schoenen aangetrokken. Waarom sceptisch?Wel, ik ben gewoon meer te vinden voor een 'face to face' ontmoeting. Cupido bedacht blijkbaar een site om dat ene extra duwtje in de rug te geven :-) Met een kleine hechte familie en een super fijne vriendenkring rond mij, geniet ik van mijn leventje in al zijn faccetten. Als 'bezige bij' heb ik vele interesses.Uit de bol gaan op een stevig dansfeestje of rustig op restaurant gaan in aangenaam gezelschap.Bijkletsen met een pint/glas wijn op café.Wandelen, fietsen (sporadische bezigheden) en joggen zijn o.a één van mijn actieve bezigheden.Filmpje meepikken, naaien, lezen, zetelhangen, wanneer ik een 'lekker lui dagje' plan.Ik probeer elk jaar een reis te maken. Een gezonde mix van zon, zee, strand en cultuur staan daarin steeds op mijn verlanglijstje. OOk skiën vind ik heel leuk, al is het weer lang geleden dat ik nog op wintersport ging. En ben ik een absolute beginneling.Ik ben een gewone jonge vrouw die af en toe eens 'prettig gestoord' uit de hoek komt. Impulsief, hartelijk, vrolijk, goedlachs, het hart op de tong, knuffelig, intens, eerlijk, open, serieus, romantisch, sosm iets te direct, wat wel eens afschrikt, ookal is dat nooit mijn intensie.. zijn typerende eigenschappen voor mezelf.Ik kan genieten van een goed gesprek. Maar ook van een luchtige babbel.Ik weet goed wat ik wil en huisje, tuintje, kindje(s) horen daar ook bij.In een relatie stel ik eveneens eerlijkheid, openheid, humor en romantiek hoog in het vaandel. En heel belangrijk!! blijf vooral jezelf!! Want dat houd ik eveneens voor mezelf in ere.Heb je zin om me beter leren kennen?Wie weet tot...Groetjes Wegertje

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van wegertje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met wegertje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Sabine(34) uit Antwerpen.

Seven(36) uit Antwerpen.

tine55(36) uit Antwerpen.

nel(36) uit Antwerpen.

brownee(36) uit Antwerpen.

knuffeltje(33) uit Antwerpen.

lovemama(36) uit Antwerpen.

Lie1978(36) uit Antwerpen.

1978(36) uit Antwerpen.

Anna(36) uit Antwerpen.

tinneke78(36) uit Antwerpen.

sunshine(36) uit Antwerpen.

sally(36) uit Antwerpen.

last(36) uit Antwerpen.

pm(36) uit Antwerpen.

Jiflo(36) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2