Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Oost-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 40 jaar uit Oost-Vlaanderen

Leeftijd: 40
Provincie: Oost-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 40 jaar uit Oost-Vlaanderen

Wat ga ik hier allemaal neerschrijven?Dat ik 'geen speciale verwachtingen heb', maar 'gewoon op zoek ben naar wat leuke contacten', want 'als happy single kom ik immers nauwelijks iets tekort'? Dat ik 'opensta voor iedereen die vriendelijk, lief een eerlijk is, en die een paar interesses met mij deelt' en dat 'het uiterlijk niet belangrijk is'? Komaan, wie zou dat geloven?Anderzijds wil ik hier ook geen ganse lijst publiceren met eigenschappen waaraan een kandidaat-minnaar/-vriend/-partner zou moeten voldoen - niet omdat ik die niet heb, maar wel omdat Het Leven steeds weer verrassend te werk gaat inzake het op mijn weg plaatsen van interessante kerels; ze matchen nl. zelden met de criteria die ik in mijn hoofd heb en toch zijn die ontmoetingen vaak boeiend en verrijkend. (Daar hoop ik ook nu weer op).Desondanks toch dit: ik vind een zeker niveau (in de hoogte en in de diepte) wel belangrijk; ik hou ervan om niet uitgepraat te raken en uitgedaagd te worden in gesprekken. Verder wissel ik actie en spanning graag af met rel-ax-ie (:-)) en ont-spanning, ernst met een flinke portie humor en speelsheid, en kan ik even intens genieten van hard werken als van een poosje zalig nietsdoen.'Hokjesdenken' is niet aan mij besteed; ik ben zelf niet in een bepaald vakje onder te brengen en hoed er mij dan ook voor om dat met anderen te doen. Ruimdenkendheid van jouw kant zal dus erg gewaardeerd worden.Tenslotte wil ik graag vermelden dat vrijheid (geven en krijgen) essentieel is voor mij: mekaar de ruimte geven en gunnen om je eigen ding te doen, ook al leef je verbonden met elkaar.Geïnteresseerd in verdere ontmoeting? Laat dan een berichtje achter!P.S. Intussen lijk ik het bovenstaande gevonden te hebben... of vond het mij? ;-) Méér dan vriendschap heb ik dus niet langer in de aanbieding.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van BezigeBij hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met BezigeBij in contact komen.

Vergelijkbare profielen

vlindertje(38) uit Oost-Vlaanderen.

chris(40) uit Oost-Vlaanderen.

MarleenK(42) uit Oost-Vlaanderen.

SeM74(40) uit Oost-Vlaanderen.

lovetobeloved(38) uit Oost-Vlaanderen.

INGE(42) uit Oost-Vlaanderen.

moeske(40) uit Oost-Vlaanderen.

Sofken(38) uit Oost-Vlaanderen.

sporty(38) uit Oost-Vlaanderen.

mistery(42) uit Oost-Vlaanderen.

goortje(38) uit Oost-Vlaanderen.

zengha(42) uit Oost-Vlaanderen.

stampertje(40) uit Oost-Vlaanderen.

kelly(38) uit Oost-Vlaanderen.

mijnpoesje(38) uit Oost-Vlaanderen.

minie(38) uit Oost-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2