Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 32 jaar uit Limburg

Leeftijd: 32
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 32 jaar uit Limburg

HalloNa een tijdje alleen door het leven te hebben gelopen, begin ik toch te verlangen naar iemand die haar zorgen met mij wil delen, iemand die haar dag aan mij wil vertellen, iemand die uitkijkt naar mijn komst (en ik die van haar, uiteraard ;) ) en waar ik samen dingen mee kan doen zoals eens naar de film gaan, gaan uiteten, een citytripje doen, een concertje of festival meepikken of gewoon ook gezellig thuis zitten, spelletjes spelen met vrienden of alleen onder ons tweetjes tegen elkaar aanliggen onder een fleece dekentje.Ikzelf ben iemand die eerlijkheid belangrijk vind, niet houd van mensen die niet verder kunnen kijken dan het uiterlijk van anderen, nogal eens over dingen kan nadenken... Ik hou van drukte op weekbasis, maar apprecieer dan ook des te meer de rust tijdens sommige avonden. Verder ben ik gevoelig, krijg rechtstaande nekharen van onrechtvaardigheid en vind katten geweldige dieren.Mijn ideale partner, daar klikt het mee. We moeten kunnen praten, babbelen, beetje zot doen als het gaat en serieus als nodig. Mensen die anderen uitsluiten enkel op basis van afkomst of andere basale kenmerken, zijn mensen waar ik meestal moeilijk een connectie mee vind. Liefst iemand met een vleugje dominantie en die niet gelooft in gendergebaseerde rolpatronen.Qua uiterlijk heb ik nauwelijks voorkeuren, de uitstraling is veel belangrijker. Er moet wel een soort aantrekking zijn, maar dit is moeilijk te definiëren (kan bij blond, bruin, zwart, blauwe ogen, grijze ogen, groene ogen, donkere ogen, eender welke huidskleur...). Al kan ik wel zeggen dat vrouwen met sproetjes en/of stijl haar meestal een puntje extra hebben ;)Voel je zeker vrij om het eerste berichtje te sturen! I'm not a hunter, I'm a prey.Groetjes

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Pastinaak hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Pastinaak in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Honnyke(31) uit Limburg.

schorpioentje(30) uit Limburg.

Uie(32) uit Limburg.

Hanne(34) uit Limburg.

sandra(34) uit Limburg.

Wondermom(32) uit Limburg.

benitake(30) uit Limburg.

francy30(34) uit Limburg.

gebrokenhart2(34) uit Limburg.

tammy(32) uit Limburg.

Sabrina8023(34) uit Limburg.

Marie(34) uit Limburg.

peggy32(34) uit Limburg.

Anneke(32) uit Limburg.

Cin(32) uit Limburg.

Zipke(34) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2