Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 46 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 46
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 46 jaar uit Antwerpen

HALT! Ben je daar eindelijk mijn profiel aan het lezen zoekende naar de slimste , rijkste, knapste vrouw ter wereld. Je bent aan het juiste adres , ik ben het allemaal . Ik heb maar enkele tekortkomingen:-familie en vrienden vinden het soms flink irritant dat ik 10 dingen tegelijk kan doen. ik ook eigenlijk waardoor de aardappelen soms opstaan zonder water, de gootsteen overloopt omdat ik het water vergeet dicht te draaien en ik als een kip zonder kop rondloop zoekende naar mijn telefoon en dan maar iemand vraag om te bellen en besef dat het geluid uitstaat... -Afspraken en op tijd zijn is heilig. Wat er ook gebeurt ik doe wat ik zeg en andersom.-Het is belangrijk hoe andere mensen je zien, iedereen wil toch aardig gevonden worden Wat Doe ik Graag : Koken. Draait niet altijd uit zoals ik het gehoopt had en een mens moet eten want zonder eten leef je niet lang Uit eten gaan. Zie vorige definitie onder Koken Lezen. Niet enkel omdat ze mooi op de salontafel staan. Liefst op een strand met de zon op mijn bol.Werken ! Een topper, je kan ook niet anders want een mens heeft geld nodig om van te leven maar bovenal heb ik een superjob die ik ook nog eens graag doe. Kinderen , ja 2, Soms zijn ze flink veeleisend en slorpen al je energie op maar dat vinden ze vaak omgekeerd ook. Ik kan niet zonder ze. Haken en breien, heel irritant als je lief vraagt of ze voor jou een vestje moet maken dat aartslelijk is en je niet nee durf zeggen om haar gevoelens niet te kwetsen. Mission impossible.Wat ik zoek in een man: -Vriendschap hoef ik niet, ik heb vriendinnen genoeg om mee te lachen, shoppen, gek te doen - Wel die klik bij een eerste date waardoor je denkt, dit zou het wel eens kunnen zijn - Overweldigende liefde die niet aanvoelt als een plicht , een verbondenheid waardoor je alles in elkaar voelt vallen, dat aha moment als je beseft dat je al het vorige moest meemaken om hier aan te belanden , -En ook waardering voor de kleine momenten, genieten en leren van elkaar, elkaar groter en sterker maken. Intellectueel en emotioneel gevoed worden. - Je hoeft niet perfect te zijn of je kleine mankementjes te verbergen. Die maken je net zo charmant.P.S. ik ben aardig en leuk om bij te zijn en kan vrij grappig uit de hoek komen...

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van louise1968 hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met louise1968 in contact komen.

Vergelijkbare profielen

fay(46) uit Antwerpen.

Wenniepennie(48) uit Antwerpen.

onlythelonelye(48) uit Antwerpen.

Nancy(46) uit Antwerpen.

Carine(44) uit Antwerpen.

nikki965(48) uit Antwerpen.

Catherine(48) uit Antwerpen.

gerlee(46) uit Antwerpen.

lud(48) uit Antwerpen.

sjoeke(46) uit Antwerpen.

Evelien(46) uit Antwerpen.

Mia(44) uit Antwerpen.

ingrid(48) uit Antwerpen.

an(48) uit Antwerpen.

tanja(44) uit Antwerpen.

you_are_my_suns...(46) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2