Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 60 jaar uit Limburg

Leeftijd: 60
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 60 jaar uit Limburg

wat is dat moeilijk zeg...jezelf een profiel geven; met schrijven over van alles en nog wat heb ik anders nooit problemen."Twee mensen kunnen samen naar de zonsopgang kijken en toch iets anders zien".Ik ben gewoon het alleen zijn beu, leuke kids, vrienden,mensen met wie ik reeds kontakt had, allemaal prettig, maar die ene persoon die ik echt zoek om te knuffelen, te zoenen en mijn hart bij uit te storten, die vlinders zijn er niet. Moet toch bestaan nietwaar, men zegt toch op ieder potje past een deksel.Nu 5 jaar weduwe van een lieve echtgenoot die plots is weggevallen, vl te jong,heeft me vl geleerd.Het leven is te kort om zomaar langst je heen te laten gaan.Dat ik als zelfstandig ondernemer over een uitgesproken levenservaring beschik hoeft waarschijnlijk niet te worden uitgelegd.Temperamentvol, levenslustig, assertief, in het bezit van een flink pak humor met begrip voor de medemens in al zijn facetten, maar teveel geduld is soms zo'n tijdverlies...Op mij kan je rekenen voor liefde, koestering, zorg en al wat erbij hoort.. Een goed gesprek een lieve zoen een luisterend oor, vanzelfsprekend moet dit ook wederzijns zijn.Profiteurs, weze gewaarschuwd. Ik kan ferm terugslaan bij leugens of bedrog.Ik sta open voor nieuwe ervaringen en respecteer ieders identiteit. Nieuwsgierig kan je me wel noemen. I'm just a curious lady in the dark, maybe scared from time to time but strong enough ...Wat ik zoek is een attentvolle"heer", uiteraard verzorgd, want dat ben ik zelf ook. Zeker niet wereldvreemd, iemand die het avontuurlijke niet vergeten is. Een man die samen met mij wil genieten, leuke dingen ondernemen, en daar uiteraard regelmatig de tijd voor kan nemen. Een etentje, terrasje,bioscoop,steden bezoek,(Antwerpen, Brussel,Luik, Barcelona), en noem maar op...Schrik niet... ik verlang alleen wat mogelijk is, gewoon leuk in de zetel knuffelen of tv kijken is ook prima, koken kan ik trouwens zeer behoorlijk! ( doe ik graag) Mijn tuin is groot genoeg , samen in de tuin luieren,lezen, of wat prutsen mag ook hoor!"Just be yourself"Heren, als je dit verwerkt hebt, dan is zeker duidelijk dat je over een flinke portie geduld beschikt, een goede eigenschap trouwens..Jammer dat er nog mannen bestaan die niet het fatsoen hebben om even te reageren op een knipoog of een berichtje, een druk op de knop is toch het minste...Wat mij betreft, heb je nog vragen, stel ze gerust. Een dikke zoenkrijg je altijd terug.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Athena hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Athena in contact komen.

Vergelijkbare profielen

janice(58) uit Limburg.

chris(60) uit Limburg.

dromertje123(60) uit Limburg.

roosje(60) uit Limburg.

corinnetje(58) uit Limburg.

joi(60) uit Limburg.

wieske56(58) uit Limburg.

lizelore(60) uit Limburg.

jaguar(58) uit Limburg.

Binoche(60) uit Limburg.

Charme(60) uit Limburg.

reintje(58) uit Limburg.

lizelore(60) uit Limburg.

pebbles(58) uit Limburg.

lotje(60) uit Limburg.

lieve(58) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

50 Plus Match

+ Alleen voor 50-plussers
+ Lid van Lid van SafeShops

Zonder twijfel de datingsite voor actieve 50 plussers. Het aantal leden vanuit heel Vlaanderen bij 50 Plus Match is enorm!

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

+ Degelijke datingsite
+ Niet commercieel

Tesamen is een erg degelijke en niet commercieele datingsite. Een prima keuze, voor als het echt serieus moet zijn.

Gratis inschrijven bij Tesamen

EliteDating.be

+ Nieuw in Belgiƫ
+ Hoge kwaliteit

Laat je matchen aan andere singles van ongeveer dezelfde leeftijd en met dezelfde interesse. EliteDating is nieuw in Belgiƫ!

Gratis inschrijven bij EliteDating.be