Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 30 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 30
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 30 jaar uit Antwerpen

Ben een spontane, lieve, avontuurlijke, volslanke meid. Ik geef heel veel om mijn naaste vrienden en familie en om mijn hondje. En ik werk part-time als kindernanny en ben heel erg gelukkig in mijn job. Over een aantal jaren hoop ik ook zelf aan kindjes te beginnen, als ik de juiste man heb gevonden en er een stabiele, vaste relatie mee heb opgebouwd. Maar tot die tijd er is, hou ik me nu vooral bezig met mijn avontuurlijke dromen. Ben net een duikcursus gestart, ik doe om de paar maand indoor skydive (later een echte) en volgend jaar wil ik een trektocht gaan doen in Marokko. (wordt trainen, want ben van nature niet echt zo'n wandelaar) Ik fitness ook elke week. En ik spreek zo vaak ik kan af met vrienden, meestal bij hun thuis of bij mij, of om iets rustig te gaan doen (met hun kindjes bevoorbeeld). Uitgaan doe ik maar zelden. Elk weekend zwaar uitgaan is zeker niet meer aan mij besteed. Verder ben ik heel rechtuit, eerlijk met een warm hart. Ik ben nogal tegen racisme, discriminatie en oppervlakkigheid, hypocrisie en bekrompenheid. Humor is heel belangrijk voor mij, (vooral droog en sarcasme) als dat niet jou soort humor is zal het moeilijk klikken. Mensen die echt elke keer als ik iets als grap zeg, het serieus opnemen, daar word ik niet echt vrolijk van :-) Ik heb behoorlijk veel levenservaring en ken mezelf heel goed. Ik ben iemand van veel uitersten. Maar de juiste man zal het juist appreciëeren dat ik zo veelzijdig ben :-) Voor anderen ben ik dan weer te complex waarschijnlijk :-)Ik hoop hier in de eerste plaats leuke interessante mensen te ontmoeten. Hou ik daar een goede vriendschap aan over dan is dat super. Slaagt de vonk over en kan ik zo iets duurzaam met iemand opbouwen, ja stiekem hopen we daar allemaal wel wat op, dus dan zal ik het ook zeker niet uit de weg gaan. Zolang alles maar spontaan kan komen, want ik hou niet van geforceerde toestanden. Ik spreek ook liever snel af, dan eerst 2 weken te mailen, als een ontmoeting niet redelijk snel volgt en het bij onlinecontact blijft, verlies ik snel mijn interesse. Ik hou van gezelligheid en ontdek graag nieuwe dingen. Ik heb echter totaal geen interesse in losse flirts, avontuurtjes e.d. dus val me daar ook niet mee lastig. Mannen onder de 26 jaar of boven de 42 jaar gelieve u ook te onthouden. Alleh moet ergens toch een grens zetten :-)Heb je al kindjes, die neem ik er met liefde bij, zolang er ook nog ruimte is voor mijn kinderwens. Ik hou enorm veel van kinderen, en kan me echt niet voorstellen nooit zelf mama te worden. Dus mannen die zeker zijn dat ze geen kinderen (meer) willen, da wordt het dus ook ni. Al is vriendschap altijd mogelijk natuurlijk.Ik ben dus van Antwerpen, ik heb redelijk veel ervaring met lange afstandsrelaties. En ik geloof wel dat het kan werken als je je er allebei voor wil inzetten natuurlijk. Maar meer dan een jaar elkaar enkel in het weekend zien, is niet bepaald wat ik zoek. Lieve groetjes, Wendy :-)

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Spontaneous_gir... hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Spontaneous_gir... in contact komen.

Vergelijkbare profielen

lisi(28) uit Antwerpen.

Melina(30) uit Antwerpen.

Saar(28) uit Antwerpen.

smileformiles(30) uit Antwerpen.

Chiquita(30) uit Antwerpen.

Suku(32) uit Antwerpen.

Pocahontas1382(32) uit Antwerpen.

Roxana(32) uit Antwerpen.

Alixe31(32) uit Antwerpen.

Jasmien(30) uit Antwerpen.

SandyP(32) uit Antwerpen.

goke(32) uit Antwerpen.

mytwin(32) uit Antwerpen.

elleke(30) uit Antwerpen.

lieuska(30) uit Antwerpen.

dullegriet(30) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2