Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Oost-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 48 jaar uit Oost-Vlaanderen

Leeftijd: 48
Provincie: Oost-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 48 jaar uit Oost-Vlaanderen

Wie ben jij ? Ben jij degene die me kan boeien met je verhalen, niet oppervlakkig en plaats je mensen niet in hokjes. Kan je goed relativeren, brede interesses, positief ingesteld en met gevoel voor humor. Het hoeft niet het totaal pakket te zijn want perfectie bestaat niet. Empatisch en geduldig. Bescheiden, niet pronken met statussymbolen want dat interesseert me niet. Rustig maar toch met wat pit, krachtig zonder macho te zijn. Oprechtheid waardeer ik net als je zorgzaam zijn. Standvastig karakter. Samen dingen ondernemen, een "compagnon de route". Plezier maken maar ook de nodige ernst als het moet. Het is niet omdat de verpakking er mooi uitziet maar er moet ook nog iets leuk in zitten. Hopelijk breng je opnieuw vreugde, ben je een uitdaging, kortom blaas me omver. Maar wie ben ik nu ? Optimist, moedig, geduldig, empatisch en zorgzaam. Nog niet echt grijzer maar wel wijzer. Een lachrimpel hier, een zorgrimpel daar maar we worden allemaal iets ouder, niet waar. Soms verlegen en onzeker, leergierig, volhardend en standvastig. Af en toe chaotisch, soms prikkelbaar, dus tja ik ben zeker niet perfect.Hou van de natuur, vooral van de herfst met z'n kleurenpallet. Geen uitgaanstype, eerder een wandeling in het bos dan aan zee om daarna weg te dromen bij een knetterend haardvuur. Er zijn wonden geslagen, littekens zijn er nog maar de tijd heelt. De pijn ebt weg, tijd voor een nieuw hoofdstuk.Mijn huis is mijn thuis waar in geleefd moet worden. Heb graag ruimte voor mezelf, je hoeft me niet te verstikken. Daarom vooral vriendschap en we zien wel....Ik geniet van muziek, want muziek verzacht en heelt (allerlei genres) en kan compleet opgaan in een goede film. Ik hou van taal, taal is communicatie maar kan ook gevaarlijk zijn want je kan iemand behoorlijk kwetsen door verbaliteit. Laat me terug VOELEN wat vreugde is, HOOR mijn verhaal zonder vooroordelen, laat me ZIEN wat vriendschap inhoudt, laat me PROEVEN van je eventuele kookkunsten en RUIKEN van heerlijke aroma's. Geef me passie vol VUUR, les mijn dorst met WATER, laat me zweven in de LUCHT maar laat me terug zacht landen op AARDE.We hebben allemaal ons eigen rugzak met goede en slechte ervaringen maar het is nu vooral de toekomst die telt.Ben benieuwd in wat dit zal resulteren, hopelijk in eerste instantie een mooie vriendschap want ik ben niet wanhopig op zoek, je zal geduld moeten hebben but let's hope there will be chemistry between you and me !

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van klippel hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met klippel in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Angel(48) uit Oost-Vlaanderen.

Behonest(46) uit Oost-Vlaanderen.

belzetje(46) uit Oost-Vlaanderen.

Destiny(50) uit Oost-Vlaanderen.

janina(48) uit Oost-Vlaanderen.

beauty(50) uit Oost-Vlaanderen.

magda(48) uit Oost-Vlaanderen.

anders(48) uit Oost-Vlaanderen.

maria(46) uit Oost-Vlaanderen.

katje(46) uit Oost-Vlaanderen.

Elfriede(46) uit Oost-Vlaanderen.

moatjen(46) uit Oost-Vlaanderen.

Ceetie(46) uit Oost-Vlaanderen.

lente(48) uit Oost-Vlaanderen.

isaya(48) uit Oost-Vlaanderen.

optimistje(46) uit Oost-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2