Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit West-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 44 jaar uit West-Vlaanderen

Leeftijd: 44
Provincie: West-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 44 jaar uit West-Vlaanderen

Tja in deze rubriek wordt er veronderstelt dat je een beetje reklame maakt voor jezelf, als ik zo de andere profielen bekijk.Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben een jonge mama met 3 kindjes, dus is dat al een struikelblok, ga er maar al vandoor, heeft toch geen zin dan.Dat ze een vader hebben dat is logisch, dus een nieuwe papa zoek ik niet maar ik kan ze ook niet in de kast opbergen.Wat ik hier zoek is een waaier van vele zaken, eigenschappen en persoonlijkheid. Maar eigenlijk komt het erop neer dat er gewoon iets is dat onbeschrijflijk is, de eerste aanblik is voor mij cruciaal. Iemand die mij aanvult, af en toe eens op mijn plaats durft te zetten, die passie en romantiek belangrijk vind. Die er is ook als er eens een slechte dag is. Gewoon iemand waar de klik mee blijft hangen en er een wederzijds verlangens is om naar elkaar toe te groeienOok vind ik eerlijkheid heel belangrijk, op alle vlakken, liefde, gevoelens, sex, ... ja dat ook, we moeten er geen doekjes rond winden. Maar heren dat wil hier niet zeggen dat een babbeltje online of een berichtje, een invitatie is om tss de lakens te duiken want dan ben je er ook aan voor de moeite.En de heren die op zoek zijn naar een 'date' of 'een dame voor diversen', ik ben geen scharrelkip!Hou jullie manieren hé... ;-)MIjn professioneel leven is nogal druk, ik werk in de horeca, maar toch is er een goeie balans tss werk en privé.Ik hou nogal van het stevige type, maar dan liefst zonder landmarkeringen of schilderijen op het lichaam, nog baarden en snorren, ... elk zijn goesting toch?Dus ben jij een leuke, toffe, kloeke beer met een goed en warm hart, misschien is dit profiel wel de moeite om eens op te reageren, want wat er hier staat geschreven is maar een heel klein stukje van mijzelf... de rest is een ontdekkingsreis...

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van gabriëlle hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met gabriëlle in contact komen.

Vergelijkbare profielen

sophie(42) uit West-Vlaanderen.

mickey7(42) uit West-Vlaanderen.

sanne(42) uit West-Vlaanderen.

vee(44) uit West-Vlaanderen.

zwartje(42) uit West-Vlaanderen.

Miekke(42) uit West-Vlaanderen.

Truzel(44) uit West-Vlaanderen.

dolfijn13(42) uit West-Vlaanderen.

lovely(44) uit West-Vlaanderen.

barbara(44) uit West-Vlaanderen.

nancy(44) uit West-Vlaanderen.

monia(46) uit West-Vlaanderen.

Lentekriebels(44) uit West-Vlaanderen.

smiley(44) uit West-Vlaanderen.

Jasmin(42) uit West-Vlaanderen.

ingrid(46) uit West-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2