Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Oost-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 48 jaar uit Oost-Vlaanderen

Leeftijd: 48
Provincie: Oost-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 48 jaar uit Oost-Vlaanderen

Er staat hier veel in maar zo weet je meteen waarvoor ik sta : dus voor wie de moed heeft , lees het maar :)Na relatie van 22 jaar weer alleen gaan wonen en we zullen het wel allemaal ondervinden : een nieuw leven beginnen is makkelijker gezegd dan gedaan . Ik ben een energetische , dynamische en bezige bij die moederschap , werk en hobby goed weet te combineren, maar ik ben ook maar een mens en af en toe draait het wel eens even vierkant . Ben eenvoudig gebleven ondanks positie , hou ervan wat in de tuin te werken en af en toe wat zelf te klussen zonder te overdrijven. Mijn ideale partner heeft dezelfde ingesteldheid. Ben opgevoed en werk in een mannenwereld waar ik me goed thuisvoel. Ben zelf wetenschappelijk geschoold en interesseer me in natuur - en wetenschap en cultuur. Dansen is een passie en ik dans in een groepje waarmee we af en toe gaan optreden ( doe dansstijl for "women only" , dus anderzijds ook heel vrouwelijk type ). Een partner die graag danst lijkt me " THE MAX" maar die lopen dun gezaaid dus fixeer ik me daar niet op . In een relatie hou ik ervan om er af en toe eens samen tussen uit te knijpen om in te halen wat door intensief beroepsleven werd gemist : een wandeling , een stadsbezoek , avondje toneel , optreden gaan zien , fietstochtje , avondje voor de haard , massageke , weekendje weg of citytrip ... , samen genieten van kleine dingen. Zoek hier vriendschap ( om mee te beginnen) - vaste relatie op langere termijn als de "klik" er komt , dit met man met vooral passende opleiding of functie , een soulmate met voldoende energie , EQ en IQ waar ik me goed bij voel . Ben romantisch ingesteld , sensueel , heb veel behoefte aan intimiteit , genegenheid en open en eerlijke communicatie. Geen one-night-stands . Fetishisten , SM-ers en swingers zoeken het best ergens anders. Verbale of enige andere vorm van agressie vermijd ik als de pest . Foto enkel na enkele constructieve mails ( kom beroepsmatig met zeer veel mensen in contact). Oh ja , dit nog : ik heb een grondige hekel aan sigarettengeur en hou niet van " afdakskes waaronder zogezegd goede marchandise zou hangen". Een kilootje meer is geen probleem maar mannen die afknappen op obese dames moeten begrijpen dat er ook vrouwen zijn die het daar moeilijk mee hebben. Ik pendel tussen Gent en Antwerpen.Â

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van roos hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met roos in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Angel(48) uit Oost-Vlaanderen.

Behonest(46) uit Oost-Vlaanderen.

belzetje(46) uit Oost-Vlaanderen.

Destiny(50) uit Oost-Vlaanderen.

janina(48) uit Oost-Vlaanderen.

beauty(50) uit Oost-Vlaanderen.

magda(48) uit Oost-Vlaanderen.

anders(48) uit Oost-Vlaanderen.

maria(46) uit Oost-Vlaanderen.

katje(46) uit Oost-Vlaanderen.

Elfriede(46) uit Oost-Vlaanderen.

moatjen(46) uit Oost-Vlaanderen.

Ceetie(46) uit Oost-Vlaanderen.

lente(48) uit Oost-Vlaanderen.

isaya(48) uit Oost-Vlaanderen.

optimistje(46) uit Oost-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2