Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 47 jaar uit Limburg

Leeftijd: 47
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 47 jaar uit Limburg

Ik hou van de zonnige kant van het leven, maar daarnaast ook van een goed gesprek over de dingen die er écht toe doen. Overtuigd dat je genieten best niet in je ééntje kunt doen.Ben jij de lieve man , die graag een maatje heeft om vanalles mee te delen, wél volwassen, maar ook wel eens zin om gewoon ‘een jongen’ te zijn ? Iemand die zijn leven op orde heeft (zoals ik dat ook heb), iemand die stevig in z’n schoenen staat, maar ook zijn zwakheden durft te tonen. Iemand om tegenaan te kruipen en om samen mee wakker te worden.Dan ben ik de vrouw die nog zoveel te geven heeft, je wil laten voelen dat je iemand bijzonder bent, en het waard bent om beschermd te worden. Ik hou ervan je te verrassen en je tegelijk te ‘koesteren’ maar geniet er ook van dat jij een beetje voor mij zorgt.Als de chemie aanwezig is bouwen we een eventuele vriendschap uit tot een relatie waar de volgende dingen centraal staan: intimiteit op elk vlak, vertrouwen en onderlinge steun, genieten van mekaars goede en minder goede eigenschappen.Ben eerder een ‘actief’ type, hou van sporten (vooral fietsen) en kan ook genieten van de natuur, maar het hoeft niet extreem te zijn. Kijk met net zoveel verwondering naar de bloeiende krokusjes in mijn tuintje als naar de Grand Canyon.Ik kijk uit naar een nieuwe liefde in mijn leven, en als je je aangesproken voelt, reageer dan even hier want in ’t café/discotheek ga je me niet vinden.Zomer 2013: met jou op een warme zomeravond tot laat in de tuin zitten, genietend van mekaars gezelschap, de krekeltjes, een lekker wijntje en een goed gesprek…..doe je mee??

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van zomer2013 hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met zomer2013 in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Lieve(46) uit Limburg.

ladym(48) uit Limburg.

Anne(48) uit Limburg.

rosseke(48) uit Limburg.

debbelke7(46) uit Limburg.

Sweaty(46) uit Limburg.

Dansjuf(48) uit Limburg.

3740koekje(46) uit Limburg.

ludwina(48) uit Limburg.

goke66(48) uit Limburg.

Sabien3(46) uit Limburg.

christien(46) uit Limburg.

vitoelie(48) uit Limburg.

hilde(48) uit Limburg.

Hello(46) uit Limburg.

iosonio(48) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2