Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Limburg vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 56 jaar uit Limburg

Leeftijd: 56
Provincie: Limburg
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 56 jaar uit Limburg

Wie ben jij? Wat zoek jij? Een partner om samen te genieten van kleine dingen? Van de zon op je gezicht, of juist de mist die over de velden hangt vroeg in de morgen? Het zien van een mooie vlinder? Een groepje reeen midden in het bos? Een partner die jou stimuleert om met meer vertrouwen de wereld tegemoet te treden, creatiever te zijn, expressiever? Iemand om bij thuis te komen? Iemand om af en toe lekker mee te dollen? Zachtjes te zoenen terwijl je hard aan haar haren trekt? Maar ook iemand voor een serieus gesprek? Iemand die bereid is naar zichzelf te kijken? Iemand die jou wil zien, echt zien voor wie je werkelijk bent? Iemand die samen met jou moeite wil doen de relatie te verdiepen?Zo een relatie is wat ik zoek. Dat is wat ik wil geven als die klik er is. En wat die klik maakt? Ik weet het niet. De magie van verliefdheid heb ik nooit kunnen doorgronden.Wie ben ik? Ik werk met computers. Momenteel richt ik mij vooral op het inrichten van procedures en documentatie (3,5 dag per week). Mijn hobby heeft te maken met honden en schapen. Ik train mijn hond om voor mij een groep schapen op een gecontroleerde en beheerste manier (lees: met zo min mogelijk stress voor de schapen) van plek A naar plek B te brengen. Ik doe ook begrazingsprojecten met grote kudden schapen om de natuur op een ecologisch vriendelijke wijze te helpen zich te verbeteren (seizoensgebonden). Beide dingen doe ik met overgave en met passie. Ik geniet ervan. Ze zijn belangrijk voor mij. Ik wil mij erin verbeteren.Jij hoeft niet perse bezig te zijn met honden en schapen. Wel moet je van dieren houden. En het is fijn als er tussen ons toch enige raakvlakken zijn in wat wij leuk vinden. Heb jij gewoon je eigen werk/hobby waar je evenzeer van geniet? Dan kunnen we elkaar uitgebreid vertellen over wat we die dag gedaan hebben. Bij de maaltijd? Of in een superheet bad aan het begin van de volgende dag?Wat ben ik: ‘klein maar fijn’, ‘klein maar erg dapper’, een ochtendmens, een koukleum (niet handig met mijn hobby), niet-roker, en aangeschoten zul je mij ook niet treffen want ik drink zeer zelden en dan nog heel weinig ook.Als ik je aanspreek, neem eens contact op.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Hannah hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Hannah in contact komen.

Vergelijkbare profielen

janice(58) uit Limburg.

tonia(54) uit Limburg.

garfield(54) uit Limburg.

corinnetje(58) uit Limburg.

wieske56(58) uit Limburg.

repelsteeltje(56) uit Limburg.

Whippedcream(56) uit Limburg.

netini(54) uit Limburg.

jaguar(58) uit Limburg.

reintje(58) uit Limburg.

elka(54) uit Limburg.

Sem(56) uit Limburg.

lieke(56) uit Limburg.

senses7(54) uit Limburg.

ikke(54) uit Limburg.

chardonnay59(56) uit Limburg.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

50 Plus Match

+ Alleen voor 50-plussers
+ Lid van Lid van SafeShops

Zonder twijfel de datingsite voor actieve 50 plussers. Het aantal leden vanuit heel Vlaanderen bij 50 Plus Match is enorm!

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

+ Degelijke datingsite
+ Niet commercieel

Tesamen is een erg degelijke en niet commercieele datingsite. Een prima keuze, voor als het echt serieus moet zijn.

Gratis inschrijven bij Tesamen

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Hoge kwaliteit

Laat je matchen aan andere singles van ongeveer dezelfde leeftijd en met dezelfde interesse. EliteDating is nieuw in België!

Gratis inschrijven bij EliteDating.be