Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 35 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 35
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 35 jaar uit Antwerpen

Hoi!Ik ben op zoek naar een serieuze relatie en dus geen flirts en dergerlijke. Hieronder in een notedop enkele zaken over mij en mijn kijk op een relatie en het leven.Als je je in onderstaande kan vinden, zou ik het leuk vinden om ook meer over jou te weten te komen.-Hoe mijn vrienden mij zouden beschrijven:geïnteresseerd, zelfstandig, zelfbewust, spontaan, betrouwbaar -Wat ik op een slechte dag doe om mezelf beter te doen voelen:Ik probeer op de slechtere dagen te bedenken dat dat NU is en dat het morgen anders kan zijn. Afh van de situatie zijn er versch dingen die ik zou doen om mezelf op te vrolijken. Dat kan gaan van een goede babbel nr extra rust of saunabezoek etc -Wat ik altijd al heb willen doen:Een wereldreis van bv 1j maken (is geen prioriteit meer), Me heroriënteren op werkvlak & daar ben ik mee bezig (sociale sector: coaching en cursussen geven betreft persoonlijke groei e.d.),Serieus nadenken over een gezin (partner/kind)=>eigen nest -Andere dingen die ik graag met jou zou willen delen:Vanaf heden wil ik werken om te leven. Vertragen&meer genieten van alles. Ik hou van reizen, maar voel ook het verlangen naar verbondenheid met partner en verlangen naar een kindje. En met een verandering op werkvlak ben ik bezig d.m.v. bijscholen en cursussen. Belangrijk voor mij is harmonie tussen uitdaging, avontuur, rust en gezondheid. -De eigenschappen die ik in een partner zoek:Eerlijkheid en openheid zijn belangrijk voor mij. Ik hou van (een goede) communicatie waarin luisteren, constructief praten, delen, diepgang en meedenken belangrijk zijn.Rechtvaardigheid, doen wat je belooft, weten van aanpakken & ook eens het voortouw kunnen nemen en zelfbewustheid springen er ook uit.-Wat ik graag met mijn toekomstige partner zou willen doen in onze vrije tijd:Wandelen, fietsen, uitstapjes, reizen (groot, klein), sauna, weekendje weg, culturele uitstapjes, stadje bezoeken, op restaurant,ciné,cursus pers./relationele ontwikkeling enzo. Uitgebreide interesse waarbij genieten op relaxte manier centraal staat.-Wat volgens mij in een notedop de sleutel is voor een succesvolle relatie:Verbondenheid en diepgang. Uiteraard ook vertrouwen en openheid, maar ook ruimte geven aan elkaar. Een diepe vriendschap waarbij je toch de vlam erin houdt en telkens opnieuw terug verliefd wordt op elkaar. En communicatie scoort zeer hoog vr mij.-Wat mij sterke kanten zijn om een goede partner in een relatie te zijn:Ik ben spontaan en eerlijk. Ik probeer naar de mens te kijken die schuilgaat achter de façade. Ik ben zelfbewust en wil blijven groeien op pers vlak d.m.v cursus etc. Ik heb een pos. wilskracht en geef niet zomaar op. Heb een uitgebreide interesse.Tot binnenkort!Grtjes, Katleen

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Katleenvp hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Katleenvp in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Sabine(34) uit Antwerpen.

Seven(36) uit Antwerpen.

tine55(36) uit Antwerpen.

Veerle(37) uit Antwerpen.

nel(36) uit Antwerpen.

brownee(36) uit Antwerpen.

Marleen(37) uit Antwerpen.

knuffeltje(33) uit Antwerpen.

lovemama(36) uit Antwerpen.

Lie1978(36) uit Antwerpen.

1978(36) uit Antwerpen.

Anna(36) uit Antwerpen.

tinneke78(36) uit Antwerpen.

sunshine(36) uit Antwerpen.

sally(36) uit Antwerpen.

last(36) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2