Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Vlaams-Brabant vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 58 jaar uit Vlaams-Brabant

Leeftijd: 58
Provincie: Vlaams-Brabant
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 58 jaar uit Vlaams-Brabant

Mijn naam is Josi.Ik ben 58jaar,meet 1,52m en heb een normaal figuur. ( Ben intussen al 16kg vermaagerd ! - Op Dieet. )Het uitgaansleven is niet aan mij besteed maar een terrasje,etentje of filmpje doen kan ik altijd apprecieren.Van een weekendje weg kan ik echt genieten.Kamperen is niet aan mij besteed.Ik ben een echte HONDENen PAARDENLIEFHEBSTER,als ook een echte natuurliefhebster ( HOU VAN DE BOEREN BUITEN! ) ( HET PLATTE LAND !)( DE VLAAMSE ARDENNEN ! ),( ALS OOK DE KUST ! ) BEN NIET STREEK VERBONDEN! ( Nederlandse Heren mogen ook contact nemen ) Zou graag eenheer ontmoeten die ook een ( ECHTE HONDEN EN PAARDENLIEFHEBBER IS )die ook zou graag op het platte land vertroeven,of in de Vlaamse Ardennen,of Franse Ardennen, of ook de kust !die er al woond met eigen dieren,zoals honden of paarden of beiden!.! ).Bij mij past het best een Zachtaardige lieve,attente, eerlijke heer,met wie ik samen kan lachen,praten,en een flesje wijn kan kraken,bij de open haard.EERLIJKHEID EN TROUW zijn voor mij heel belangrijk,en ik zou graag mijn leven delen met iemand die dat ook hoog in het vaandel draagt.Ik ben op zoek naar een serieuze,ondernemende man,met wie ik de rest van mijn leven gelukkig kan zijn.Ben jij die leuke,boeienede taktvolle heer die uitkijkt n aar een mooie OPBOUWENDE - TOEKOMST met twee!,aarzel dan niet om mij een seintje te geven.Groetjes Josi.PS:Ik reageer enkel op profielen met foto.Op "Hartjes" reageer ik doorgaans niet want die zeggen me niets.Op serieuze berichten reageer ik altyd. Ter informatie taalbeheersing: spreek en lees ik Nederlands, Frans, Engels, en hebnotie van Duits.Zou graag een heer ontmoeten tussen de 56- 63jaar ) (niet ouder ! )Lengte: 1.75 - 1.80 1.80 - 1.85 .Postuur:Buikje 85 - 105kgheren met het gesternte : Stier - Waterman - Vissen - Boogschutter -- hebben een streepje voor. ( Geen One Night - Stand - Zoek dan maar verder naar andere Profielen! )

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van LADYBIRD hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met LADYBIRD in contact komen.

Vergelijkbare profielen

lutgard(58) uit Vlaams-Brabant.

greet(56) uit Vlaams-Brabant.

vivi(58) uit Vlaams-Brabant.

Fabke(56) uit Vlaams-Brabant.

meiklokje(60) uit Vlaams-Brabant.

Lydia(60) uit Vlaams-Brabant.

Edragtul(56) uit Vlaams-Brabant.

Fiona(58) uit Vlaams-Brabant.

Helena(58) uit Vlaams-Brabant.

An(58) uit Vlaams-Brabant.

poftie(58) uit Vlaams-Brabant.

annemieke(60) uit Vlaams-Brabant.

woopy(58) uit Vlaams-Brabant.

rietje(56) uit Vlaams-Brabant.

krullebol(58) uit Vlaams-Brabant.

patty(56) uit Vlaams-Brabant.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

50 Plus Match

+ Alleen voor 50-plussers
+ Lid van Lid van SafeShops

Zonder twijfel de datingsite voor actieve 50 plussers. Het aantal leden vanuit heel Vlaanderen bij 50 Plus Match is enorm!

Gratis inschrijven bij 50 Plus Match

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Tesamen

+ Degelijke datingsite
+ Niet commercieel

Tesamen is een erg degelijke en niet commercieele datingsite. Een prima keuze, voor als het echt serieus moet zijn.

Gratis inschrijven bij Tesamen

EliteDating.be

+ Nieuw in Belgiƫ
+ Hoge kwaliteit

Laat je matchen aan andere singles van ongeveer dezelfde leeftijd en met dezelfde interesse. EliteDating is nieuw in Belgiƫ!

Gratis inschrijven bij EliteDating.be