Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Oost-Vlaanderen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 38 jaar uit Oost-Vlaanderen

Leeftijd: 38
Provincie: Oost-Vlaanderen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 38 jaar uit Oost-Vlaanderen

Ik ben Baccha, een eenvoudige meid die graag gewoon zichzelf is. Ik hou van de natuur, kinderen, wandelen in een mooie omgeving, picknicken, diepgaande gesprekken voeren, rondslenteren op een rommelmarkt, oude boeken kopen, lachen, lekker eten en een glaasje wijn drinken. Mijn voornaamste vrijetijdsbesteding is natuurstudie. Ook voor een reisje ben ik steeds te vinden. Liefst ga ik op ontdekking in ongerepte streken en ik verkies een eenvoudige tent boven een luxe hotel.Drukte en uitgaan zijn niet aan mij besteed.Wat ik zoek is duurzame vriendschap, eventueel reisgenoten en wie weet leer ik via deze weg ook mijn ware kennen. Ben je eenvoudig, gewoon jezelf, eerlijk en recht voor de raap en ligt je niet hopeloos met jezelf in de knoop? Wil je niet kost-wat-kost 'de beste' zijn? Hou je ook een beetje van de natuur? Zie je een vrouw niet als een puzzelstukje dat moet passen in jou leven, maar als iemand om samen een nieuw leven mee uit te uitstippelen? Misschien ben jij dan wel degene die ik zoek voor vriendschap of voor meer. Diep vanbinnen heb ik nog een kinderwens. Bij de desbetreffende vraag vulde ik echter "misschien" in, omdat een kindje niet alleen 200% moet gewenst zijn door de mama, maar ook 200% moet gewenst zijn door de papa ...Autorijden is niet mijn ding en na 10 min achter het stuur val ik meestal in slaap. Daarom wil ik graag mensen leren kennen uit de regio Eeklo-Aalter.Op nietszeggende berichtjes antwoord ik niet, dus heb je echt interesse laat me dan weten wat jou aanspreekt in mijn profiel en vertel meteen ook iets meer over jezelf.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Natuurmeisje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Natuurmeisje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

vlindertje(38) uit Oost-Vlaanderen.

kellytje(36) uit Oost-Vlaanderen.

Callida(36) uit Oost-Vlaanderen.

Schatteloeke(36) uit Oost-Vlaanderen.

chris(40) uit Oost-Vlaanderen.

SeM74(40) uit Oost-Vlaanderen.

lovetobeloved(38) uit Oost-Vlaanderen.

moeske(40) uit Oost-Vlaanderen.

Cuty79(36) uit Oost-Vlaanderen.

julica(36) uit Oost-Vlaanderen.

_preciousstar_(36) uit Oost-Vlaanderen.

Sofken(38) uit Oost-Vlaanderen.

Ilse(36) uit Oost-Vlaanderen.

Ladymartini(36) uit Oost-Vlaanderen.

sporty(38) uit Oost-Vlaanderen.

lovely(36) uit Oost-Vlaanderen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2