Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 38 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 38
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 38 jaar uit Antwerpen

Ik ben Nederlandse die sinds 1996 in België woont. Ben gek op tattoos (heb er zelf ook 2). Neem me zoals ik ben en focus vooral niet te veel op mijn foto's. Ik weet wat ik wèl en wat ik nièt wil.Wat ik nièt wil; Mannen korter dan 1.80m, ouder dan 46 (dus mannen ouder dan 46 hoeven echt NIET te reageren/mailen! Dit blijkt nog altijd niet duidelijk...), die een seks-date willen, geen foto hebben, geen ballen aan hun lijf, alleen maar gefocust op uiterlijk (en dan niet durven zeggen dat mijn uiterlijk/bouw hun niet aanstaat..)of getrouwd zijn mogen nu al stoppen met lezen. :) Mannen die niet tegen "nee, sorry, ik ben niet geïnteresseerd" kunnen.Zo ook degene die van plan zijn na èèn date of èèn keer chatten niets meer van zich te laten horen. Jullie soort heb ik al genoeg meegemaakt. :PWat ik wèl wil;Zoals ik al zei; èchte mannen. Die durven zeggen wat ze voelen/willen. Ik ben een Nederlandse, he. Wind er aub geen strikjes om. Ik kan wel tegen een stootje.Dus BE A MAN en als je dan toch denkt "dit is het niet", ZEG het dan gewoon.Ik krijg het schijt van al dat slappe gedoe van niet terug mailen/smsen.. Zo typisch. We zijn toch oud en wijs genoeg om te zeggen wat we willen/voelen, niet waar? :)Dus ja.. Wat ik wil zijn echte mannen, die durven, die sterk in het leven staan, humor hebben, veel dingen willen doen, graag reizen, positief zijn en betrouwbaar.Ben zelf ook positief (zou je niet zeggen misschien na het bovenstaande "wat ik NIET wil" ;) ) en hou van lachen en genieten van het leven.Ik ben benieuwd naar jullie reactie! :) (het valt wel mee, hoor. In het echt ben ik hèèl lief! ;) )Oh ja; No picture = no party/reply/etc.! ;)En als je dit bovenstaande al haatdragend/negatief/niet leuk/etc. vindt, surf dan maar snel verder naar vrouwen die niet weten wat ze willen. ;)

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Dutchy hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Dutchy in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Seven(36) uit Antwerpen.

tine55(36) uit Antwerpen.

Veerle(37) uit Antwerpen.

Lana(38) uit Antwerpen.

nel(36) uit Antwerpen.

brownee(36) uit Antwerpen.

Alisia(39) uit Antwerpen.

Marleen(37) uit Antwerpen.

babyke(40) uit Antwerpen.

Iris(38) uit Antwerpen.

murakami(38) uit Antwerpen.

lovemama(36) uit Antwerpen.

Mich(38) uit Antwerpen.

Veerle(38) uit Antwerpen.

Nori(40) uit Antwerpen.

Veerle(38) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2