Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 38 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 38
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 38 jaar uit Antwerpen

Wie ben ik ? Wie ben jij? Ik ben een actieve vrouw die door de week een job heeft, in het weekend af en toe horecawerk doet als bijverdienste, aan zumba doet een 2tal keer per week en in het weekend de weinige niet gesettelde vrienden en vriendinnen opzoekt. Maar ik mis meer en meer dat ene dekseltje, waar ook een klein hoekje af is. Zoek je ook een maatje op alle vlak en niet zomaar iemand om maar iemand te hebben? Ben je ook op zoek naar die éne met jouw humor, interesses, mekaars beste maatje zijn? Ben je een gewone man met een gezond boereverstand die niet wanhopig op zoek is maar ook geen bindingsangst heeft tot in de tiende graad? :-) Weet je ook dat de perfectie niet bestaat ? Ben je een man die voor zijn mening durft uitkomen en dus ook mijn denkknobbels durft af te zetten en initiatief neemt in de leuke dingen des levens? Ben je ook niet bang over t feit dat mijn hart op mijn tong ligt: k ben rechttoe rechttaan en ik zeg wat ik denk :-) Zoek jij ook zo iemand ? Awel ik ook :-) Ps om even duidelijk te zijn : seks voor de seks, one night stand, no thank u ! PS. om misverstanden te voorkomen : ik ben gelukkig alleen, als het met iemand klikt zal ik er voor gaan: but take it easy on me : ik ga heus mijn huidige leven niet op één twee drie omdraaien voor iemand dat ik nog niet ken :-) Wat ik niet wil : Lange afstanden werkt niet voor mij : leve de kempen of t noorden van limburg zou ik zo zeggen, anders wordt t ook moeilijk met de streekdialecten :-) Geen gastjes jonger als 25 en ouder dan 45 :-) Ik heb al neefjes en een papa :-).Eigenlijk : ne gewone vent met een gewoon boereverstand met humor, een hoekje af is welkom :-)

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van els0409 hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met els0409 in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Seven(36) uit Antwerpen.

tine55(36) uit Antwerpen.

Veerle(37) uit Antwerpen.

Lana(38) uit Antwerpen.

nel(36) uit Antwerpen.

brownee(36) uit Antwerpen.

Alisia(39) uit Antwerpen.

Marleen(37) uit Antwerpen.

babyke(40) uit Antwerpen.

Iris(38) uit Antwerpen.

murakami(38) uit Antwerpen.

lovemama(36) uit Antwerpen.

Mich(38) uit Antwerpen.

Veerle(38) uit Antwerpen.

Nori(40) uit Antwerpen.

Veerle(38) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2