Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Vlaams-Brabant vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 30 jaar uit Vlaams-Brabant

Leeftijd: 30
Provincie: Vlaams-Brabant
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 30 jaar uit Vlaams-Brabant

Op zoek naar een gezonde, stevige relatie, waar beide partners gelukkig zijn en vrij zijn om 'hun ding' (= hobby's, interesses) te doen, maar toch tijd willen vrijmaken voor elkaar, om dingen SAMEN te doen.Ik vind het belangrijk dat je voor elkaar klaar staat, zeker als je elkaar nodig hebt, dat je naar elkaar kan luisteren en elkaar steunt en aanmoedigt in de dingen die je doet.Ik vind het ook een zeer fijn gevoel om begrepen te worden door mijn partner. Gene sloef, maar ook gene macho. :-) Gewoon een lieve, grappige plaaggeest met de nodige portie pit! :-)Ik haat twijfels.. Dat maakt mij alleen maar bang en onzeker. Ik heb iemand nodig met een sterk karakter, een stevige ruggengraat en vooral: die weet wat hij wil en er ook voor gaat en niet meteen opgeeft na een ruzietje!Ik heb zelf mijn portie aandacht nodig, maar doe ook steeds mijn best de nodige aandacht te geven. Ik ben een knuffelbeest en hou enorm van lichaamscontact.Samen genieten van elkaar en van de chemie.. , van de kleine attenties, zoals een slaapzacht-smsje of een goeiemorgen-smsje, of een memotje op het hoofdkussen,.. 't Hoeft niet groot of duur te zijn. :-) Als het maar gemeend is en recht uit het hart! :-)Ik heb persoonlijk wel moeite met personen die gesloten zijn, omdat ik zelf heel open ben en makkelijk mijn gevoelens uit. Babbelaars en vertellers hebben dus een serieus streepje voor! :-)Waar ik niet tegen kan: luiheid, slordig zijn, roken, drugs, zatzuiperij, egoïsme, liegen!, bedriegen, de ander geen plezier kunnen doen ook al is het iets dat je zelf niet graag doet, oppervlakkigheid, dierenmishandeling, roepen, "verwaarlozing",..Wil je nog meer weten? Aarzel dan niet mij te contacteren!Liefs xxx

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Ingridje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Ingridje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Jufke(28) uit Vlaams-Brabant.

brientje24(28) uit Vlaams-Brabant.

laila(32) uit Vlaams-Brabant.

Dore(28) uit Vlaams-Brabant.

Krissi86(28) uit Vlaams-Brabant.

Ankevdm(28) uit Vlaams-Brabant.

Tineke(28) uit Vlaams-Brabant.

el(32) uit Vlaams-Brabant.

Steffy(32) uit Vlaams-Brabant.

Lenny(30) uit Vlaams-Brabant.

ellentje(30) uit Vlaams-Brabant.

sophia81(32) uit Vlaams-Brabant.

woman(32) uit Vlaams-Brabant.

YellowRose(30) uit Vlaams-Brabant.

lotteke(30) uit Vlaams-Brabant.

Anneke1985(28) uit Vlaams-Brabant.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2