Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 28 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 28
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 28 jaar uit Antwerpen

Ben je niet oppervlakkig en net macho genoeg om een vrouw vrouw te doen voelen en sta je toch nog niet langer dan haar voor de spiegel? Aangezien onze maatschappij ons steeds individualistischer maakt, boomen er zo'n sites als deze uit de grond. Als je ook durft toe te geven dat je de ware nog niet gevonden hebt en zelfs graag in de toekomst iemand tegenkomt (wie weet op een datingsite nota bene!), dan denken dat we eens kunnen babbelen!Wat ik belangrijk vind is iemand die gepassioneerd door het leven gaat en bv.op werkvlak gezonde ambities heeft. Ik ben zeker niet type dat haar man thuis zou willen vanaf 18u al..if you know what I mean. Heb zelf ook een verantwoordelijke job en vind het boeiend om mensen te leren kennen op ongeveer dezelfde golflengte. Naast mijn werk lijkt het me wel leuk iemand in de watten te kunnen leggen; voorlopig verzorg ik mezelf dan goed;) maar zou dat dolgraag voor iemand anders doen.Nu uiterlijk is onontkenbaar ook belangrijk. Ik ben nogal een grote dus iemand ongeveer van mijn lengte of een deel groter zelfs;), vind ik wel positief. Ik ben niet dol van tattoos,piercingen en veel juwelen bij een man, een horloge volstaat ruimschoots:) In tegenstelling tot veel vrouwen zoek ik niet noodzakelijk een afgetraind iemand, gewoon het verzorgde type man dat stijlvol door het leven gaat.. Ook zie ik niet zo nauw op leeftijd, iemand ietsje ouder (tem ongeveer 35) is misschien zelfs een plus.Doeips: IK REAGEER ENKEL EN ALLEEN ALS JE OOK EEN FOTO GEPLAATST HEBT, merci;)

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Elise hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Elise in contact komen.

Vergelijkbare profielen

lisi(28) uit Antwerpen.

Bubbelie(26) uit Antwerpen.

Melina(30) uit Antwerpen.

Saar(28) uit Antwerpen.

smileformiles(30) uit Antwerpen.

Chiquita(30) uit Antwerpen.

Jasmien(30) uit Antwerpen.

elleke(30) uit Antwerpen.

lieuska(30) uit Antwerpen.

dullegriet(30) uit Antwerpen.

BrittL(30) uit Antwerpen.

Astireke(30) uit Antwerpen.

Stefanie(30) uit Antwerpen.

dolphine83(30) uit Antwerpen.

Rosalia(28) uit Antwerpen.

gorhamoz8631(28) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit Antwerpen op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Match 4 Me

+ Voor hoger opgeleiden
+ Serieus en betrouwbaar

Match 4 Me richt zich voornamelijk op hoger opgeleide singles en is enorm populair in Vlaanderen. Er zijn dus genoeg singles.

Gratis inschrijven bij Match 4 Me

EliteDating.be

+ Nieuw in Belgiƫ
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in Belgiƫ is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Stedendating

+ Lokaal daten
+ Snel inschrijven

De datingsite die is gemaakt voor lokaal en regionaal daten, Stedendating is dus ook de perfecte datingsite om een single uit Antwerpen te vinden

Gratis inschrijven bij Steden Dating