Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Antwerpen vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 28 jaar uit Antwerpen

Leeftijd: 28
Provincie: Antwerpen
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 28 jaar uit Antwerpen

Hoi! Ik ben Kathleen en ben 28 lentes jong of oud,... kies maar :-) Als ik mezelf moet beschrijven, dan zijn het deze eigenschappen: Positief: sociaal, lief, knuffelaar, eerlijk, spontaan (babbel soms wat teveel), humorvol, kan ook wel eens serieus gesprekje aangaan,... Werkpunten: jaloers type, grote mond maar klein hartje, af en toe op mijn tenen getrapt, weinig zelfvertrouwen, soms ook wel eens een laag zelfbeeld,... aan deze punten moet ik nog hard werken :-) Mijn job: lerares buitengewoon onderwijs. Ik sta in een klas met kinderen die autisme hebben en type 3 (karakteriële en emotionele problemen) Deze zijn 11 à 12 jaar oud. Deze job vraagt veel van mij maar ik doe het heel graag! Hobby's genoeg! Ik speel supergraag piano en saxofoon! Maar ook tennis doe ik heel graag! Ontspanning is noodzakelijk! Lekker gaan eten, filmpje, lui in de zetel, café,... Wie wil ik ontmoeten??Ik ben altijd al een heel kieskeurige geweest... daarom ben ik denk nu nog vrijgezel :-) Het liefst wil ik een jongen leren kennen die: spontaan sociaal grappig lief knap knuffelaar sportief niet rookt niet teveel drinkt groter en zwaarder is als mij (ik denk dan aan mijn zelfbeeld...) goed verdienende job (hij MOET werken!) dierenvriend eerlijk zijn gemeende complimentjes kunnen geven goed kunnen luisteren over alles kunnen praten ook eens diepzinnige gesprekjes ook goed met mijn vrienden kan opschieten Ik weet het, de perfecte bestaat dus niet. :-) Maar als iemand al aan veel van deze eigenschappen voldoet is het goed hoor :-) Bij mij ben je aan het verkeerde adres als het alleen maar puur om de sex zou gaan, ik ben het type die eerst iemand wil leren kennen. Als dat je niet aanstaat, ga dan maar op zoek naar iemand anders.

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Katje hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Katje in contact komen.

Vergelijkbare profielen

lisi(28) uit Antwerpen.

Bubbelie(26) uit Antwerpen.

Melina(30) uit Antwerpen.

Saar(28) uit Antwerpen.

smileformiles(30) uit Antwerpen.

Chiquita(30) uit Antwerpen.

Jasmien(30) uit Antwerpen.

elleke(30) uit Antwerpen.

lieuska(30) uit Antwerpen.

dullegriet(30) uit Antwerpen.

BrittL(30) uit Antwerpen.

Astireke(30) uit Antwerpen.

Stefanie(30) uit Antwerpen.

dolphine83(30) uit Antwerpen.

Rosalia(28) uit Antwerpen.

gorhamoz8631(28) uit Antwerpen.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit Antwerpen op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Match 4 Me

+ Voor hoger opgeleiden
+ Serieus en betrouwbaar

Match 4 Me richt zich voornamelijk op hoger opgeleide singles en is enorm populair in Vlaanderen. Er zijn dus genoeg singles.

Gratis inschrijven bij Match 4 Me

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Stedendating

+ Lokaal daten
+ Snel inschrijven

De datingsite die is gemaakt voor lokaal en regionaal daten, Stedendating is dus ook de perfecte datingsite om een single uit Antwerpen te vinden

Gratis inschrijven bij Steden Dating