Vrouwen in Steden


Meer vrouwen uit Vlaams-Brabant vind je nergens!

Bekijk met 1 klik duizenden profielen op Relatieplanet.be

 

Date met 46 jaar uit Vlaams-Brabant

Leeftijd: 46
Provincie: Vlaams-Brabant
Gevonden op: Relatieplanet.be
Profielstatus: Actief

Profieltekst van Vrouw 46 jaar uit Vlaams-Brabant

Ik ben een oprechte en lieve, warme vrouw, hou enorm veel van knuffelen, van elkaar genieten en dit kan al door simpele, eenvoudige dingen, Ben op zoek naar een even echte lieve, warme man ...Die weet wat het is een vrouw lief te hebben....IK WIL EEN WARME MAN DIE EERLIJK IS, WAARBIJ IK ME GOED VOEL EN JIJ OOK!!!!...; KORTOM EEN RELATIE MET DIEPGANG; VOL LIEFDE, PASSIE EN VUUR WAARBIJ ALLES ONGEDWONGEN EN OPRECHT GEBEURT EN DIE OPRECHT OP DEZELFDE GOLFLENGTE ZIT...Seduce my heart and you can have my body.. Seduce my soul and you will have me at all .... Warmte, zorgzaamheid, humor, savoir vivre, normale bmi en looks, gezond IQ én EQ, die open staat voor herhaling, indien klik... dan weet ik dan wordt het íntens!!!.... prachtig mooi!!!!!!....... Wil heel graag iemand ontmoeten met een gezonde, eerlijke levensmentaliteit, een zielsverwant met een zeker niveau en die met mij een mooie eerlijke, duurzame relatie wil opbouwen; gebaseerd op echte warme liefde, eerbied, respect, openheid, eerlijkheid, genegenheid, geborgenheid, warmte , passie, vuur en tederheid.Sta open voor en líefst zelfs live ontmoeting: Ben heel benieuwd naar jouw voorstel want een eerste rendez-vous..;) een eerste ontmoeting en ook oogcontact.. zeggen al heel veelSowieso praat ik graag oog in oog met iemandLieve groeten, Hilde Wat ik zeker niet wil : Zelf naar je foto moeten vragen; toon die gewoon zelf spontaan; je ziet de mijne toch ook! ..Eindeloos gechat zonder zicht op iets concreet....Mannen kleiner dan mezelf, rokers (sorry...) Oppervlakkige mensen, kortzichtige mensen...Geen zorgzaamheid, zelfzucht, egoïsme, oneerlijkheid De perfecte rendez-vous : Een man die graag initiatieven neemt... Een man die spontaan en van nature uit graag een vrouw verwent, verrast.. Een verzorgde, goeduitziende, hele warme, lieve en echte zorgzame man (43 - 49 jaar)

Klik voor Foto en volledig Profiel

Het profiel van Hilde hebben we gevonden op Relatieplanet.be. Profielen die we via deze website laten zien, zijn actieve profielen. Door te klikken naar het profiel en je in te schrijven kan jij met Hilde in contact komen.

Vergelijkbare profielen

Babiche(44) uit Vlaams-Brabant.

katoke8(44) uit Vlaams-Brabant.

marialeona(48) uit Vlaams-Brabant.

sandra(48) uit Vlaams-Brabant.

Ellen(44) uit Vlaams-Brabant.

whatsinaname(44) uit Vlaams-Brabant.

habibi(48) uit Vlaams-Brabant.

schaatjeanja(44) uit Vlaams-Brabant.

Anicki(48) uit Vlaams-Brabant.

baby(44) uit Vlaams-Brabant.

annie(48) uit Vlaams-Brabant.

moederrtje(46) uit Vlaams-Brabant.

maureen(46) uit Vlaams-Brabant.

Venuske(44) uit Vlaams-Brabant.

Rayoflight(48) uit Vlaams-Brabant.

Karina(46) uit Vlaams-Brabant.


We bevelen je de volgende datingsites aan:

Relatieplanet.be

+ Aantal leden: 4.699.984
+ Grootste van de Benelux

Daten met heel veel vrouwen uit op de grootste datingsite van de Benelux.
Op Relatieplanet.be is altijd een date voor jou.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet.be

Parship

+ 76% hoger opgeleiden
+ 85% is ouder dan 30

Parship is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide vrouwen. Ook zijn er flink wat vrouwen uit ingeschreven die op zoek zijn naar een man.

Gratis inschrijven bij Parship.be

EliteDating.be

+ Nieuw in België
+ Wetenschappelijke test

Nieuw in België is de datingsite EliteDating. De datingsite is erg sterk in het matchen van serieuze singles en biedt een erg hoge kwaliteit.

Gratis inschrijven bij EliteDating.be

Be2

+ Erg veel leden
+ Sterk in doelgroep 30-50

Misschien wel de beste datingsite van België. Via deze Be2 kom je razendsnel dingen over de ander te weten die je misschien nooit zou vragen.

Gratis inschrijven bij Be2